Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Vánoční inspirace - prevence a krása od Pilulky.cz

Nakupujete na internetu? Máte dobrý pocit a radost z toho, že jste dobře nakoupili?

Nemusíte babičkám a dědečkům zabalit po stromeček bačkory nebo zástěru k plotně. Nejen ranním cvičením nebo pravidelným plaváním či běháním posílíte vaši imunitu. Všichni víme, že v ročním období podzim, zima se vyplatí prevence více než kdykoli jindy. Máme pár tipů proč navštívit a nakupovat na Pilulka.cz. Vhodné jako dárek pro jakéhokoli člena rodiny.

Pilulka.cz doporučuje v sekci "vitamíny, minerály" Rakytníkový olej nebo již v dárkové krabičce Centrum Silver s multi-efektem. Náš tip je Zinavit immune Generica nebo třeba tabletky ProWital. A nakoupíte-li produkty CEM-M, obdržíve vánoční balíček, který zahrnuje měsíc užívaní zdarma.

Lékárna nejsou jen léky, které máme spojené s nemocí. Mysleme na hezčí věci, mysleme na krásu a pořiďme kvalitní kosmetiku pro naše milované. Třeba výrobky od Swiss Quality - pleťový olej Super kokos a konopí. Nebo Siln´k čistící přístroj na obličej Sonic Clean ocení každá mladá dívka i žena. Zde jsou také dostupné všechny produkty od výrobce BIODERMA.

Některé vitáminy děti baví. V podobě bombónů  - Rakytníček či Vibovit FARMA doporučuje Pilulka.cz. Náš tip vyzkoušený i maminkama, které mají často dlouholetou zkušenost s přípravkem EYE Q tobolky (zde navíc doprava zdarma). Typujeme i sirup Multi-Snostol.

A pro ty úplně nejmenší, které ještě nemají z vánočních radovánek rozum, můžeme tipovat Nutrilon 36 i s dárečkem, Nestlé Beba 4Pro s kousátkem navíc. Velký výběr dětských láhví na učení nebo hrnků s brčkem s poutavými obrázky. Nezapomínejme na dětskou hygienu přes zubní kartáčky až po kopelovou pěnu nakupujte na Pilulka.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat